TESTIMONIALS

Deze vrouwen gingen je voor

Ik voel me een compleet ander mens

“Al jaren last van een traag werkende schildklier. Bij de huisarts waren de schildklierwaarden goed. Toch voelde ik me niet goed. Ik ben zo dankbaar dat ik bij jou ben gekomen. Nu zes weken verder en ik voel me een compleet ander mens en ik ben 5 kilo afgevallen. Bedankt Maaike, ik heb mij nog nooit zo goed gevoeld als nu.”

Sharon

Mijn menstruaties zijn veel minder heftig

“Ik voel me goed! Mijn menstruaties zijn veel minder heftig, minder stolsels en ik lig er niet meer ziek van op bed. Ook mijn humeur is aanzienlijk verbeterd voordat ik ongesteld moet worden. Het viel zelfs mijn man op dat ik blij, vrolijk en weer meer energie heb.”

Sue

Energieker, blijer en minder hoofdpijn

“Goedemorgen, even een update van mij. Het gaat goed! Ik voel me energieker, blijer en heb minder hoofdpijn. Echt heel fijn!

Ella

Niet te geloven!

“Niet te geloven – kan het dan echt zo zijn dat mijn menstruatie te beïnvloeden is. Altijd mega heftige bloedingen, hoofdpijn en ben echt drie dagen ziek. Nu werd ik ongesteld en toen gebeurde het …. NIKS. Geen zware migraine, geen ziekmelding en minimaal ongesteld. Zo ontzettend blij mee!”

Simone

Goede informatie en waardevolle inzichten

“Ik wilde je even complimenten geven over je account. Ben er via via op terecht gekomen. Wat een goede informatie en waardevolle inzichten geef je. Mijn interesse was gewekt en ik heb een consult bij je aangevraagd. De informatie was wederom waardevol en meteen toepasbaar. Nu ben ik drie maanden verder, 5 kilo afgevallen en mijn humeur is top maar het belangrijkste ik heb mijn energie weer terug.”

Marije

Ik ben weer een vrolijke moeder en vrouw in huis

“Ik voelde me nooit echt fit, laag in de energie. Snel geïrriteerd net voor mijn ongesteldheid. Ik schreeuwde richting mijn kinderen en schaamde me daar vervolgens enorm voor. Ik voelde me tekort schieten richting gezin. En vroeg mij af waar mijn vrolijke en energieke zelf was gebleven soms. Ik heb geïnvesteerd in een bloedtest en ben aan de slag gegaan met het plan. Ik kreeg 1 op 1 begeleiding met elke tien weken een consult. Die stok voelde voor mij nodig. Ik heb me nooit weer zo belabberd gevoeld. Ik ben weer een vrolijke moeder en vrouw in huis. Ik heb geleerd te leven met mijn cyclus en dat werkt voor mij heel goed. De investering was voor mij dan ook iedere euro waard, want mezelf zo in de weg zitten en gemeen doen tegen mensen van wie ik zielsveel hou, dat wil ik nooit weer en het bleek ook anders te kunnen.”

Anoniem

Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld

“Altijd het vermoeden van een trage schildklier gehad (zit in de familie), maar bij de huisarts was dit steeds goed. Ik voelde me zo moe, kwam ontzettend in gewicht aan en voelde met net bejaard (ik ben 20). Nadat ik bij jou ben geweest, ben ik meteen aan de slag gegaan. Nu vijf maanden later heb ik mijn trouwjurk uitgezocht, heb me nog nooit zo goed gevoeld en afvallen lijkt vanzelf te gaan!”

Janne

Ik voelde me gehoord en kreeg informatie waar ik iets mee kon

“Ik had veel kwakkelende klachten, hitte aanvallen, slecht slapen, mijn brein functioneerde niet meer scherp. Ik had het gevoel niet echt meer te kunnen genieten. Ik voelde me dag in dag uit ellendig. Ik kwam bij Maaike en daar vielen zoveel puzzelstukken op z’n plek. Ik voelde me gehoord en eindelijk kreeg ik eens informatie waar ik iets mee kon. Er kwam een plan en die volgde ik trouw op. Eindelijk begon mijn slaap weer te verbeteren en kwam ik uit die negatieve spiraal. Ik kan je niet genoeg bedanken Maaike.”

Liefs van Anke

Nooi geweten dat je invloed kunt uitoefenen op je menstruatiecyclus

‘Nooit geweten hoe een menstruatiecyclus nu echt werkt en hoeveel invloed we daarop hebben als vrouw met voeding en leefstijl. Kregen we dit vak maar op school aangeboden’

Jeannette

Ongelooflijk, had ik dit maar veel eerder gedaan

‘Maaike is eerlijk en meedenkend. Heeft me nooit het gevoel gegeven dat ik me moest schamen voor mijn situatie of klachten. Jarenlang iedere maand vaginale schimmelinfecties, gek werd ik ervan. Het beheerste en beïnvloedde mijn hele leven en relatie met mijn partner. Onderzoeken bij de huisarts gehad maar hier kwam niks uit. Jarenlang bleef ik met deze klachten lopen terwijl ik er binnen drie maanden volledig vanaf was nadat ik bij Maaike in de praktijk ben geweest, ongelofelijk, had ik dit maar eerder gedaan ’

Anoniem

Zo blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan

‘Even een berichtje tussendoor over hoe het gaat. Ben zo blij dat ik deze investering in mezelf heb gedaan. Merk echt al verschil qua m’n energie en lichamelijke klachten. Heel erg fijn!’

Dauri

Maaike is lief en begripvol en oordeelt niet

‘Ik heb een hormoonconsult geboekt bij jou omdat ik graag meer voorlichting wilde over anticonceptiemiddelen en welke bij mij zou passen. Heel fijn om alles op een rijtje te zien en bewust een keuze te kunnen maken hierin. Ik zou dit iedereen aan raden. Maaike is lief en begripvol en oordeelt niet dat vond ik heel fijn’ 

Anoniem

Het voelde voor mij al een tijdje alsof ik er niet helemaal bij was. Ik voelde me alsof ik met mijn hoofd in watten liep. Ik had last van PMS en een onrustig gevoel.
Het belang van een oplossing: Ik ben ondernemer en mijn creatief denkvermogen is essentieel voor mijn bedrijf en als moeder wil je natuurlijk ook alle energie over hebben voor je kinderen. Ik heb een bloedtest bij Maaike laten afnemen en de uitslag daarvan vond ik best confronterend. Ik ben met de tips en suppletie aan de slag gegaan en kreeg supplementen toegestuurd die er mega professioneel en persoonlijk afgestemd uitzagen. Deze had ik zelf niet zo bij elkaar gezocht.
Het resultaat was dat mijn eerste menstruatie daarna minder heftig was. Ik hoefde geen pijnstilling te nemen en had geen last van PMS. Nu ik er over nadenk is het gevoel van weinig focus en watten ook weg.
Wat het mij heeft opgeleverd is dat ik echt een goede lancering heb gehad binnen mijn bedrijf waarin ik kon presenteren en focussen ondanks dat ik in mijn PMS week zat. Misschien heeft het daardoor 40 kaartjes meer opgeleverd a 49 euro per stuk? 😊.
Maaike is doortastend, weet wat ze wil en komt deskundig en nuchter over!”

Willemien van der Veen
Bekend van: Wil+ThePeople
Ondernemer en moeder

“Voordat ik bij jou in de praktijk kwam, had ik circa 2,5 jaar last van slaapproblemen, ik was vermoeid, had regelmatig last van migraine, veel moodswings, vaak buikpijn, voelde mij gejaagd en onrustig in mijn lijf. De situatie zoals deze was, zorgde er voor dat ik mij minder fit en energiek voelde, met name door het slechte slapen werd ik steeds vermoeider en had geen energie over. De hele situatie gaf mij veel stress. In mijn dagelijkse leven en bezigheden ondervond ik steeds meer hinder hiervan. Het maakte me daarnaast onzeker.

Het afnemen van de bloedtest gaf mij het gevoel dat er serieus gekeken werd naar het opsporen van de mogelijke oorzaken van mijn problemen. Het heeft mij een duidelijk inzicht gegeven waar de knelpunten zitten en dus de aandachtspunten voor de behandeling. De uitslag gaf mij herkenbare resultaten,  eye-openers en onverwachte verklaringen voor mijn klachten.

Er volgde een goed EMB behandelplan met daarin een persoonlijk suppletieplan en een persoonlijk voedingsadvies. Dit gaf me vertrouwen in het kunnen verdwijnen van mijn klachten. Door het volgen van het plan voelde ik mij na ca. 2 weken al iets rustiger, meer ontspannen, minder last van moodswings en buikpijn. Overall voelde ik me fijner.

Inmiddels ben ik 2 maanden onderweg met het plan en ik merk dat mijn lichaam goed reageert op de suppletie en voeding. De verbeteringen zetten zich door en mijn slaap is aanzienlijk verbeterd. De winst zit voor mij vooral in het feit dat mijn lichaam weer van mij is en voelt, de hormoonbalans zich herstelt, ik geen buikpijn meer heb en dat het plan een positief effect heeft op mijn gemoedstoestand en energielevel.

De persoonlijke benadering en jouw begeleiding van mijn situatie en het contact hierover stel ik enorm op prijs. Ondanks dat ik nog niet klaar ben met alle stappen uit het behandelplan ben ik zeer positief over de aanpak en zie het eindresultaat met veel vertrouwen tegemoet.
Je bent een toegankelijke, professionele, kundige, enthousiaste en betrokken vrouw!”

Evelien
Werkende vrouw, hormonale disbalans

Direct van start? Meten is weten!

Wil jij graag van je hormonale klachten af? Inzicht in je hormoonhuishouding is een goed begin.
Dat inzicht krijg je met een EMB-bloedtest. Met een simpele vingerprik neem je bloed af.
Dit bloed wordt getest op mogelijke voedingstekorten, energetische verstoringen en belastingen die klachten kunnen veroorzaken.

Wil jij ook beter in je vel zitten?
Je bent hier op de juiste plek!